Monique, geboren en getogen Brabantse, is toeristisch & vrije tijds manager met ‘n voorliefde voor (interculturele) communicatie, online marketing en sociale innovatie die haar vrije tijd graag op ‘t water, de racefiets en in de bergen (want #inlovewithswitzerland) doorbrengt.

Tijdens haar opleiding Management Toerisme & Recreatie specialiseerde zij zich in toeristische bedrijven & bestemmingen. Zij studeerde af op het gebied van Ondernemerschap. De studie Leisuremanagement gaf haar vervolgens extra verbreding als manager binnen de vrijetijdssector. Tijdens deze opleiding verdiepte zij zich verder in marketing & communicatie binnen de leisure branche. Samenwerken met gedreven en enthousiaste collega’s en vrijwilligers maken een functie voor haar extra waardevol. Ze schakelt tussen rollen als projectleider, kwartiermaker, consultant, sportformateur, coach en adviseur lokale sport. Monique is nieuwsgierig en zoekt naar verbindingen plus talentontwikkeling bij zichzelf en anderen.

Verknocht is ze aan de yogalessen van Adriene. Regelmatig checkt ze in bij de online yoga nidra sessies van Eliane en is dol op yin yoga. Kiekjes schieten doet ze met een S10+, Sony RX100 iii en de Canon (DSLR).

MoniqueOp deze website vind je ‘snapshots’ van mijn off- en online leven. Regelmatige updates en hersenspinsels over ‘t leven & mijn vakgebied deelde ik jaren op Twitter. So… what about you? Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!
– Monique