Meer in minder tijd

Mijn favoriete app’s op het gebied van time en task management op dit moment zijn:

Todoist

Of je nu alleen voor jezelf of in teamverband overzicht wilt houden van je verschillende taken, Todoist is voor mij momenteel de beste task manager die beschikbaar is. Fijn design, app’s voor alle devices plus de mogelijkheid om sub taken en projecten toe te voegen maken deze applicatie voor mij compleet.

Toggl

In één oogopslag heb je in Toggl helder hoeveel uur je aan een project gewerkt hebt. Ook als je in teamverband met een project bezig bent en iedereen deze applicatie gebruikt registreert hij beeldend en in cijfers. Automatisch worden flitsende reportage gegenereerd en wat ook prettig werkt is dat hij connect met vele andere tools! Zo laat ik hem praten met Todoist, Trello, de Chrome extensie en maak ik gebruik van de app op de telefoon.